Geboortekaartjes bestellen

Jullie geboortekaartjes bestellen bij a Little Magic is heel eenvoudig. Hieronder lees je onze werkwijze. Nog vragen? Bel of mail gerust! We helpen jullie graag.

♥ Geboortekaartje kiezen

Kies het mooiste geboortekaartje voor jullie kindje uit onze collectie. Weten jullie nog niet wat het wordt? Dan kunnen jullie zowel een jongens- als een meisjeskaart bestellen. Jullie ontvangen dan twee digitale proeven. Uiteraard betalen jullie maar voor één geboortekaart.

♥ Bestellen

Vul via de site het bestelformulier in of stuur een e-mail met de benodigde gegevens.
Na verzending van het bestelformulier, ontvangen jullie een ontvangstbevestiging en een factuur. Als jullie niet dezelfde werkdag een bevestiging ontvangen, controleer dan de map met spam of ongewenste e-mail.
Bestel tijdig jullie geboortekaartjes zodat wij dit in onze planning mee kunnen nemen en het ontwerp gereed is voordat jullie kindje wordt geboren. Voor spoedbestellingen rekenen wij een toeslag van € 25,00.

♥ Enveloppen

Zodra we de betaling ontvangen hebben, verzenden wij de enveloppen zodat jullie deze alvast kunnen adresseren. Zo ligt alles al klaar op het moment dat jullie kindje geboren wordt.

♥ Drukproef

Binnen drie werkdagen ontvangen jullie een digitale proef per e-mail. Hierop kunnen jullie eventuele aanpassingen doorgeven. Bij de prijs zijn twee correctierondes inbegrepen. Mochten jullie daarna nog correcties willen doorvoeren dan zijn de kosten € 17,50 per correctieronde.
Nadat we jullie goedkeuring op de digitale proef hebben ontvangen, sturen we een papieren proefdruk per post. De kleuren op jullie beeldscherm kunnen afwijken van de kleuren van het uiteindelijke drukwerk. Met de papieren proefdruk krijgen jullie een goed beeld hoe jullie kaartje er na de geboorte uit komt te zien.
Twee digitale proeven en een papieren proefdruk zijn bij de prijs inbegrepen.

♥ Geboren!

Na de geboorte van jullie baby ontvangen we graag de geboortegegevens (en eventuele foto) per e-mail. Jullie ontvangen dan een laatste, definitieve opmaak digitaal ter controle. Controleer deze goed, wij zijn niet verantwoordelijk voor tekst- en zetfouten in het geboortekaartje, waar of wanneer ook gemaakt.
Wanneer wij voor 11.00 uur jullie goedkeuring hebben ontvangen op de digitale proef, doen wij er alles aan om de geboortekaartjes dezelfde werkdag te verzenden. Eventuele vertraging door de bezorgdienst hebben wij helaas niet in de hand. Wij kunnen daar dan ook niet aansprakelijk voor worden gesteld.
In het weekend en op feestdagen is de drukkerij gesloten.