Papiersoorten

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. De geboortekaartjes worden gedrukt op door ons zorgvuldig geselecteerde papiersoorten. Alle papiersoorten zijn van een mooie, stevige kwaliteit. Jullie kunnen kiezen uit onderstaande papiersoorten:

♥ Standaard

Een mooie, stevige papiersoort met een zijdeglans uitstraling.
Meerprijs: geen.

♥ Hagelwit

Een mooie, stevige papiersoort die extra mat is en bovendien spierwit. Door de helderwitte papiersoort worden de kleuren mooi helder en fris weergegeven.
Meerprijs: geen.

♥ Parelmoer

Een mooie papiersoort met een prachtige parelmoer glinstering voor sprankelende kleuren.
Meerprijs: € 0,25 per geboortekaartje.

♥ Linnen

Een helderwitte, houtvrije papiersoort met een linnen structuur. Deze papiersoort geeft een luxe, klassieke uitstraling aan het geboortekaartje.
Meerprijs: € 0,25 per geboortekaartje.

♥ Coating

Het kaartje wordt aan beide zijden afgewerkt met een luxe, glanzende of matte coating aan beide zijden. Glanslaminaat is een hoogglans laag over de gedrukte kaart. Matlaminaat is een satijnachtige, matte laag. Laminaat zorgt voor een extra stevige kaart met een luxe uitstraling en intense kleuren.
Meerprijs: € 30,- voor de totale oplage.

Hebben jullie advies nodig welke papiersoort het beste past bij het door jullie uitgekozen ontwerp? Neem dan even contact met ons op. We helpen jullie graag.

Op het beeldscherm zijn kleuren en papiersoorten moeilijk te beoordelen. Nadat we jullie geboortekaartje opgemaakt hebben, sturen we een proefdruk op het door jullie uitgekozen papier. Jullie krijgen dan een goed beeld van het eindresultaat. De eerste proefdruk sturen we gratis naar jullie toe.