proefdruk

Wil je zien hoe je geboortekaartje, trouwkaart of uitnodiging er in het écht uit komt te zien? Maak dan een proefdruk van je kaartje.

Bestel een proefkaartje

Wil je zien hoe je geboortekaartje, trouwkaart of uitnodiging er in het écht uit komt te zien? Maak dan een proefdruk van je kaartje. Dan weet je zeker dat jouw kaartje supermooi wordt. Je ontvangt bij de proefduk ook een setje met papiermonsters en kleuren enveloppen. Lees hieronder hoe je dat doet!

Hoe bestel je een proefkaart?

Maak je kaartje

♡ // Maak je persoonlijke account aan (kies voor Inloggen)
♡ // Kies je kaartje of de kaartjes die je leuk vindt
♡ // Bewerk het kaartje zoals jij dat graag wilt
♡ // Sla het kaartje op in je eigen account

Bestel je kaartje

♡ // Ga vervolgens het bestelproces in en kies voor 'Proefdruk bestellen'
♡ // Selecteer het gewenste formaat
♡ // Vul je gegevens in en kies de papiersoort die je wenst
♡ // Kies de gewenste kleur van de envelop
♡ // Reken je bestelling af
♡ // Binnen een paar dagen ligt jouw proefkaartje op de mat en kun je de kwaliteit en het ontwerp goed beoordelen

Wist je dat...

Je bij een bestelling van je proefdruk een envelop in een kleur naar keuze, een setje met voorbeelden van de verschillende papiersoorten en kleurstaaltjes van alle envelopkleuren ontvangt? Zo kun je thuis op je gemak bekijken wat het beste bij jouw kaartje past.
Voor de eerste proefdruk betaal je slechts € 1,- inclusief verzendkosten en het setje met envelopkleuren en papiersoorten. Voor folie- en stanskaarten betaal je € 2,50 voor een eerste proefdruk. Een houten proefdruk kost € 4,- inclusief verzending. Als je meer proefdrukken wilt ontvangen, betaal je de gewone kaartprijs.
Handig om te weten is dat je voor de eerste proefdruk geen verzendkosten betaalt. Wil je meerdere proefdrukken bestellen, kun je dit het beste tegelijk doen om verzendkosten te besparen.

Proefdruk bezorging

Proefdrukjes worden per brievenbuspost verzonden en zullen in ongeveer 1 tot 3 werkdagen bij jou in de brievenbus liggen, naar België kan dit 3 tot 8 dagen duren.
De levertijd van proefdrukjes met folie of proefdrukken van houten of gestanste kaartjes is 3 tot 5 werkdagen.
Weten wanneer je proefdrukje aankomt? Lees hier alles over PostNL brievenbus post verzendtijden: brievenbuspost
TIP: Weeg je proefdruk samen met de sample envelop op een keukenweegschaal zodat je de enveloppen straks voldoende frankeert. De meeste kaartjes die we aanbieden, kunnen met 1 postzegel verstuurd worden maar weeg het voor de zekerheid even na om niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

0 - 20 gram 1 postzegel
20 - 50 gram 2 postzegels
50 - 100 gram 3 postzegels
100 - 350 gram 4 postzegels

Overige informatie

Het is mogelijk om meerdere proefdrukken aan te vragen, de eerste proefdruk kost je slechts € 1,- daarna betaal je de stukprijs per kaart. Heb je voor een kaartje met foliedruk gekozen of in een orignele vorm dan bedraagt de eerste proefdruk € 2,50. Voor een houten proefdruk zijn de kosten € 4,- voor een eerste proefdruk.
Natuurlijk kun je meerdere proefdrukken aanvragen om alle opties in het echt te zien en te voelen. Zo kun je straks een goede keuze maken.
Heb je advies nodig over onze papiersoorten? Neem even contact met ons op, we helpen je hier uiteraard graag mee.

hoe bestel je een proefdruk van een geboortekaartje
hoe bestel je een proefdruk van je trouwkaart
hoe bestel je een proefdruk van een durzaam geboortekaartje
proefdrukken van geboortekaartjes aanvragen