Let's create a little magic together

Met de producten van a Little Magic tover ik graag een glimlach op jouw gezicht. Ik maak graag mooie dingen voor de magische momenten in het leven. Of het nu gaat om een geboortekaartje, trouwkaart, een complete huisstijl of een andere mooie opdracht: ik word er blij van als jij leuke reacties hebt ontvangen op jouw kaartje.

Ik word ook blij van zachte kleuren, lieve illustraties, goede fonts en mooie papiersoorten. Maar ook een persoonlijke aanpak want ik vind het vooral belangrijk dat het ontwerp past bij jou. Ik maak graag een origineel geboortekaartje voor jullie kindje of een unieke trouwkaart voor jullie huwelijksdag. Als grafisch vormgever en fotograaf is er namelijk niets leukers dan samen mooie dingen maken en helemaal voor zo’n speciale gelegenheid als een bruiloft of de geboorte van een baby. Dit zijn heel speciale momenten in iemands leven en ik vind het heel bijzonder dat ik daar dan even deel van uit mag maken.

De items in de shop zijn herkenbaar, meestal lief, soms een klein beetje eigenwijs of stoer maar allemaal met aandacht voor details en heel veel liefde gemaakt. Speciaal voor jou

Zag je iets leuks op de website, wil je iets aan laten passen of heb je nog een vraag? Stuur dan even een berichtje of bel om kennis te maken.

Corstina | Getrouwd ♡ | Moeder van 3 jongens | Passie voor papier en design | Fan van roze, glitter, koffie en wijn

Over ons a Little Magic geboortekaartjes en trouwkaarten