A Little Magic > Openingstijden rondom feestdagen

Feestdagen

a Little Magic openingstijden rondom feestdagen

 

Bereikbaarheid en bezorging rondom de feestdagen

Hieronder staat de meest actuele informatie voor de bereikbaarheid en bezorging rondom de feestdagen voor Nederland en België. Door de drukte bij de post kunnen bestellingen tijdens feestdagen helaas iets langer duren dan je van ons gewend bent. We hopen op je begrip hiervoor.

Nieuwjaarsdag - zaterdag 1 januari

We zijn deze dag gesloten. Op nieuwjaarsdag worden er geen bestellingen meer in productie genomen of geleverd. Op zondag 2 januari pakken we alles weer op. Raadpleeg de track en trace voor de actuele bezorginformatie over jouw pakket.

Oudjaarsdag | vrijdag 31 december

We zijn op oudjaarsdag tot 16.00 uur bereikbaar. Bestellingen die voor 15.00 uur ontvangen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.  Deze bestellingen worden in principe op maandag 3 januari geleverd. Raadpleeg de track en trace voor de actuele status van jouw bestelling.

Kerstmis | zaterdag 25 en zondag 26 december

We zijn met de kerstdagen gesloten. Op deze dagen worden er geen bestellingen in productie genomen of geleverd. Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden, deze worden op maandag 27 december in behandeling genomen.

Kerstavond - 24 december

De klantenservice is tot 16.00 uur bereikbaar. Bestellingen die voor 15.00 uur ontvangen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Op maandag 27 december pakken we alles weer op. Raadpleeg de track en trace voor de actuele status van jouw pakket.

Zondag 23 mei - 1ste Pinksterdag

We zijn op Eerste Pinksterdag gesloten. Op deze dagen worden er geen bestellingen in productie genomen of geleverd. Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden, deze worden op dinsdag 25 mei in behandeling genomen.Heb je nog vragen? Stuur dan even een berichtje.

Maandag 24 mei - 2e Pinksterdag

De drukkerij is Tweede Pinksterdag gesloten. De klantenservice is per mail bereikbaar en probeert jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Bestellingen worden op dinsdag 25 mei verzonden.

Donderdag 13 mei - Hemelvaartsdag

De drukkerij is de hele dag gesloten en post zal niet worden bezorgd. De klantenservice is per mail bereikbaar en probeert jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Bestellingen worden op vrijdag 14 mei verzonden.

Dinsdag 27 april - Koningsdag

De drukkerij is de hele dag gesloten en post zal niet worden bezorgd. Onze klantenservice is per mail bereikbaar en probeert jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. De ontwerpstudio is deze dag gesloten. Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden, deze kaarten worden op woensdag 28 april gedrukt en verstuurd.

Zondag 4 april - 1ste Paasdag 

Op Eerste Paasdag (zondag 4 april) is de drukkerij gesloten. Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden, deze worden op maandag 5 april verzonden.

Maandag 5 april - 2de Paasdag

De drukkerij en klantenservice zijn geopend. Voor alle bestellingen gedaan op 3 en 4 april geldt dat deze maandag 5 april verzonden worden. Heb je nog vragen? Stuur dan even een berichtje.

Bestellingen van proefdrukken of met een oplage met minder dan 20 kaarten, worden via briefpost verzonden. Rondom de feestdagen dien je hiervoor een iets langere levertijd aan te houden. We hopen op je begrip hiervoor.

 


Wishing you a whole lot of love

and a little magic for 2022 ♡