a Little Magic > Openingstijden rondom feestdagen

Feestdagen

a Little Magic openingstijden rondom feestdagen

 

Bereikbaarheid en bezorging rondom de feestdagen

Hieronder staat de meest actuele informatie voor de bereikbaarheid en bezorging rondom de feestdagen voor Nederland en België. Door de drukte bij de post kunnen bestellingen tijdens feestdagen helaas iets langer duren dan je van ons gewend bent. We hopen op je begrip hiervoor.

Vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022

In verband met onze emigratie ben ik 23 en 24 september niet bereikbaar. Bestellingen worden die dagen automatisch doorgezet naar de drukker maar heb je een vraag of een aanpassing op een ontwerp dan kan een reactie van mij wat langer duren. Mijn excses hiervoor. De klantenservice wordt vanaf 1 oktober overgenomen, binnenkort daarover meer.

Zondag 17 april - 1ste Paasdag 

Op Eerste Paasdag zijn de drukkerij en de klantenservice gesloten. Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden, deze worden op maandag 18 april in behandeling genomen.

Maandag 18 april - 2de Paasdag

De drukkerij en klantenservice zijn Tweede Paasdag geopend. Er wordt deze dag geen post bezorgd. Voor alle bestellingen gedaan op 15 april geldt dat deze maandag 18 april verzonden worden. Bestellingen die geplaatst zijn tussen vrijdag 18.00 uur en maandag 18.00 uur worden dinsdag 19 april verzonden. Heb je nog vragen? Stuur dan even een berichtje.

Woensdag 27 april - Koningsdag

De drukkerij is de hele dag gesloten en post zal niet worden bezorgd. Onze klantenservice is per mail bereikbaar en probeert jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden, deze kaarten worden op donderdag gedrukt en verstuurd.

Donderdag 5 mei – Bevrijdingsdag

We zijn op Bevrijdingsdag gesloten. Op deze dag worden er geen bestellingen in productie genomen of geleverd. Bestellingen kunnen wel geplaatst worden, deze worden vrijdag 6 mei in behandeling genomen. Heb je nog vragen? Stuur dan even een berichtje.

Donderdag 26 mei - Hemelvaartsdag

De drukkerij is de hele dag gesloten en post zal niet worden bezorgd. De klantenservice is per mail bereikbaar en probeert jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zondag 5 juni - 1ste Pinksterdag

Op Eerste Pinksterdag zijn we de hele dag gesloten. Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden, deze worden op dinsdag 7 juni in behandeling genomen.

Maandag 6 juni - 2de Pinksterdag

De drukkerij is Tweede Pinksterdag gesloten en er wordt geen post bezorgd. De klantenservice is per mail bereikbaar en probeert jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Bestellingen worden op dinsdag 7 juni in behandeling genomen. Raadpleeg de track en trace voor de actuele status van jouw pakket.

Bestellingen van proefdrukken of met een oplage met minder dan 20 kaarten, worden via briefpost verzonden. Rondom de feestdagen dien je hiervoor een iets langere levertijd aan te houden. We hopen op je begrip hiervoor.